Thu. Jul 18th, 2024

Gimnastički savez Srbije u subotu 12. septembra otvoriće vrata svojih klubova širom zemlje u okviru velike akcije Evropske nedelje sporta a na predlog gimnastičke porodice Starog kontinenta.

-Ovo je idealna prilika da se svi zaisteresovani bez obzira na pol i godine dođu i upoznaju se sa svim dobrobitima koje donosi bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću-rekla je Aleksandra Ristić, predsednica GS Srbije. -Poseban akcenat dali smo promociji gimnastike za najmlađe. Zato pozivamo sve da u neposrednom druženju sa gimnastičarima i gimnastičarkama, trenerima i članovima naših klubova, saznaju kako da održe zdravlje, unaprede motoričke sposobnosti, kondiciju, savladaju nove elemente i budu ponosni kada najbližima pokažu savršenu „špagu”, „piruetu” ili „zvezdu”.

Gimnastičari u subotu 12. septembra 2015. čekaju sve zainteresovane u šest gradova u Srbiji od 10:00 do 12:00 časova na sledećim adresama. Novi Sad, Sokolsko društvo „Vojvodina” Novi Sad, Ignjata Pavlasa 2-4; Niš GK „Niš” i to na dve lokacije: Gimnastička sala za rekreativnu gimnastiku, Sokolska 7 (kod škole Radoje Domanović) i Gimnastička sala za vrhunsku gimnastiku, Sportski kompleks Šivara (kej Kolo Srpskih sestara bb). Požarevac, GK Mladi radnik”, OŠ „Sveti Sava”,GK Zvezda Vojske Jugoslavije 18, Šabac, GK „Kami”, OŠ „Janko Veselinović”; U Beogradu, GD „Palilula”, Hala „Pionir” i GK Beograd Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Blagoja Parovića i u Rumi GK Ruritma, OŠ „Dušan Jerković“ , Glavna 69.

By gss2018