Tue. Jun 25th, 2024

Obaveštavamo vas da će u narednom periodu u poseti Gimnastičkom savezu Srbije boraviti gospodin Tachibana, glavni trener gimnastičkog tima Japana na OI u Londonu, a trenutno zaposlen u Olimpijskom komitetu Japana na edukaciji trenera i gospođa Neli Kim, Predsednica Ženskog tehničkog komiteta FIG.

U subotu 27. avgusta, gospodin Tachibana održaće predavanje u okviru licencnog seminara u muškoj sportskoj gimnastici u periodu od 11 do 13h (Novi Sad, Sokolski dom, Ignjata Pavlasa 2-4). Dalji tok seminara nastavlja se prema utvrđenoj i poslatoj satnici.

U sredu 7. septembra, gospođa Neli Kim održaće predavanje na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu u okviru licencnog seminara u ženskoj sportskoj gimnastici. Satnica i teme biće vam naknadno dostavljeni.

Pozivamo sve trenere, gimnastičare i zainteresovane gimnastičke radnike, bez obzira da li su aktivni u muškoj ili ženskoj sportskoj gimnastici da iskoriste jedinstvenu priliku i prisustvuju predavanjima eminentnih gimnastičkih stručnjaka.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti kancelariji Saveza.

By gss2018