Tue. Jun 25th, 2024

Gimnastički savez Srbije s zadovoljstvom objavljuje nastavak uspešne implementacije sporazuma o saradnji sa Gimnastičkom federacijom Azerbejdžana, koji pruža izuzetne benefite za naše gimnastičare i gimnastičarke. U skladu sa potpisanim sporazumom, Azerbejdžanska federacija omogućila je vrhunske uslove za pripreme naših ritmičkih gimnastičarki u modernoj gimnastičkoj dvorani uz angažovanje vrhunskih stručnjaka tokom desetodnevnog boravka.

Ritmička gimnastika je jedan od najuspešnijih sportova u Azerbejdžanu, a ova saradnja pruža nam mogućnost da iskoristimo njihovo bogato iskustvo i znanje. S uverenjem da će naše gimnastičarke i treneri doneti obilje novih veština i iskustava, radujemo se unapređenju razvoja ritmičke gimnastike u Srbiji.

Ova implementacija sporazuma predstavlja značajan korak ka internacionalizaciji i unapređenju kvaliteta rada naših sportista. S oduševljenjem očekujemo dalju saradnju i razmenu stručnih saznanja, te se nadamo da ćemo zajedno podići nivo gimnastike u našoj zemlji.”

By gss2018