Tue. Jun 25th, 2024

Proteklog vikenda na međunarodnom takmičenju u Novom Sadu dogodila se revolucija u praćenju gimnastičarskih takmičenja putem mobilnog telefona.

Na memorijalnom turniru „Laza Krstić i Marica Dželatović” u dvorani je bilo 290 takmičara iz 17 zemalja. Pored uživog postmatranja od strane roditelja i ljubitelja gimnastike, istovremeno, bilo je moguće pratiti takmičenje preko Elevien mobilne aplikacije. Ovo je omogućilo svim zaljubljenicima u ovaj sport iz celog svetu da gledaju takmičenje na bolji način nego ikad ranije.

Broj gledalaca koji su pratili takmičenje u aplikaciji Elevien iz celog sveta, uključujući i zemlje iz kojih su sportisti, bio je 10 puta veći od broja uživo publike koja je ikada bila u dvorani: turnir je preko Eleviena iz svojih domova pratilo 3519 ljudi u 17 različitih zemalja u isto vreme.

Da bi to omogućio, organizator Sokolsko Društvo “Vojvodina” iz Novog Sada je jednostavno povezao postojeće procese suđenja i postojeći sistem bodovanja sa Elevienom, aplikacijom koja svakome omogućava da organizuje, snima takmičenja, objavljuje video zapise, sudi i prati rezultate uživo.

Elevien ima viziju da svakom organizatoru takmičenja pruži mogućnost prenosa takmičenja svakom roditelju, klubu, ljubitelju gimnastike i poveća gledanost takmičenja stotinama puta.

Bilo da je u pitanju trening takmičenje između 5 učesnika ili kompleksno takmičenje sa stotinama takmičara, više disciplina, kategorija i rotacija – Elevien može da podrži svaki tip i veličinu takmičenja. Elevien takođe omogućava onlajn takmičenja iz nekoliko teretana u isto vreme sa sudijama koje daljinski ocenjuju video snimke rutina.

Elevien je trenutno besplatan za preuzimanje i korišćenje. Svi koji organizujete takmičenja bilo koje veličine, možete slobodno da kontaktirate Elevien tim na email adresu marija.franjul@elevien.com i pokazaće vam kako da svoje takmičenje podržite u ovom formatu

By gss2018