Tue. Jun 25th, 2024

Dejan Dejanović, istaknuti međunarodni sudija muške sportske gimnastike, pozvan je da učestvuje kao sudija na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Ovaj poziv predstavlja značajno priznanje za njegov dugogodišnji rad i doprinos gimnastici.

Gospodin Dejanović je međunarodni sudija od 2000. godine i nosilac najviše, I kategorije, od 2012. godine. Njegovo imenovanje za predsednika sudijske komisije muške sportske gimnastike Gimnastičkog saveza Srbije od 2012. godine dodatno potvrđuje njegovu stručnost i ugled, ne samo na međunarodnom nivou, već i unutar domaće gimnastičke zajednice. Gospodin Dejanović svojim radom doprinosi razvoju i unapređenju gimnastike u Srbiji, postavljajući visoke standarde i služeći kao primer mladim gimnastičkim sudijama.

Njegovo iskustvo na Olimpijskim igrama je zaista impresivno. Učestvovao je kao sudija na tri prethodne Olimpijade: u Londonu 2012, Riju 2016 i Tokiju 2020. Tokom Olimpijade u Tokiju 2020, imao je čast da obavlja funkciju vrhovnog sudije u disciplini preskok. Njegov ponovni poziv za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine je njegov četvrti uzastopni angažman na ovako prestižnom događaju, što je dostignuće koje se kroz istoriju još niko nije uspeo da ostvari.

Ovo priznanje predstavlja ne samo čast za gospodina Dejanovića, već i značajan trenutak za celokupan Gimnastički savez. Njegov neprekidni doprinos i posvećenost sportu su primer izvrsnosti i profesionalizma. Njegovo učešće na Olimpijskim igrama u Parizu biće još jedna prilika da se na svetskoj sceni istakne kvalitet i znanje koje naša zemlja poseduje u oblasti sportske gimnastike.

Čestitamo gospodinu Dejanoviću na ovom izvanrednom dostignuću i sa nestrpljenjem iščekujemo njegov uspeh na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

By gss2018